Härlig Lördag!

Ja dagen började bra, inge stress inget alls upp ur sängen, klädde på mig då man aldriv vet vem som kommer o hälsar på i skogen. Så nu är de redan gjort=)

Frukosten är äten, fast hatar verkligen frukost. har så grymt svårt att äta det=/ Förstår inte varför. Det är ju viktigaste målet på dagen ju!

Ringde och pratade med Thea nu på morgonen. Hon är underbar. Så glad och sprallig och inget är jobbigt. Det gör de enklare för mig nu utan henne. Men saknaden är fortfarande enorm och jag vill inte veta hur de känns om nån dag till=/ Får försöka att inte tänka så mycket på det.

Insåg igår att jag är så grymt glad för de jag har. Jag har 2 friska barn, mat på bordet, tak över huvudet och får känna mig lycklig. Tänk de som inte har allt det?!

Idag är frågan vad som händer. Vet vad R ska göra, men jag funderar på att pyssla på. Man kanske ska ut och gå en promenad=) Hmm de lät lockande. På med täckbyxorna mössa vantar o jackan och bara ge sig iväg. Men frågan är hur skorna klarar av det;) lär fara omkull massa massa gånger hahaha!

Nej nu ska ja ta o fixa iordning mig lite till. Bara för att man är i skogen så kan man se bra ut=)

stänger av allt

Kommer stänga av mobilen och allt ett tag så ni som vill nå mig. Jag kommer snart till verkligheten igen!

Helg i skogen

Ja jag kör på en helg i skogen igen. Eller ja en väldig lång helg. For upp igår då de inte vart någon skola. Klarar inte av att vara hemma längre. Saknaden efter barnen är gigantisk och där hemma blir den ännu värre! Orkar inte med det. Hade sett fram emot 2 dagar på skolan. men allt ville inte som jag=/ Så ja ja fick 2 extra dagar hemma.

Hade tur att S kunde hjälpa mig på eftermiddagen och att E skjutsade upp mig! Känslan här uppe gör mig varm i kroppen.

Jag var dock tveksam om ja skulle kunna somna. Jag som är så grymt mörkrädd. och ett hus mitt i skogen ja det är mörkt. Men det gick hur bra som helst=) Sov som en ängel o vaknade 5 imorse och var pigg... Det är inte bra. Men somnade om vid 7 i 2 timmar. Det behövdes.

Insåg idag att ja trodde ja skulle få hem barnen på tisda. men de är på onsda=/ Mammahjärtat gråter. 10 dagar och 9 nätter utan mina små älskade hjärtan!!! ALDRIG mer hoppas jag. Men ibland måste man göra såhär för att få allt att funka.

Igår fixade ja till sovrummet här uppe. Nya gardiner och nytt till sängen samt en ny sängkappa. Oj vilken skillnad det vart. Fixade även lite lite i badrummet, dock tror ja bara att de är jag som ser det.

Nej nu ska ja ta mina hemska tankar och försöka plugga engelska. Har massor som måste renskrivas in på datorn och det tar TID!!

Tack alla underbara som finns här för mig. Ställer upp, orkar med mitt tjat och allt! betyder massor!

Ändrade planer

Japp planerna är ändrade. Blir INGEN skola=/ FAN FAN FAN ja vill dit.

Men någongång ska man kanske lyssna på kroppen. Och ja tänker aldrig gå på birsta igen halvdålig. de smäller till o blir sämre igen då

FANFANFANFANFANFANFAN

saknaden gör ont=/ Vill pussa de små=/

Torsda morgon och skola=)

Ja idag är de äntligen skola igen! Känns så grymt bra. Synd bara att jag har så grymt mycket att göra innan jag åker. och att ja åker upp för 1.5 timmes lektion.

Nu är tvätten i maskinerna och snurrar. Varvat med det  blir de skola i massor! Och ska även hinna göra iordning mig.

Ikväll när ja kommer hem blir de packning för hela slanten. Måste få de klart innan imorgon bitti. Funderar starkt på om de får bli en natt med minimalt med sömn för att hinna klart med engelskan i tid=/

Kommer skriva mer innan ja åker!

Underbar dag!

Ja dagen idag har varit super. Den bästa på länge. Inte många tårar har ramlat från min kind!

Imorse bestämdes det fort att ja o M skulle mötas på ikea. är en kompis kompis haha=) men trevligt hade vi trotts allt strul som vart för henne! Vi gick runt o pratade fikade och bara var.. Behövde det efter att ja sjönk igårkväll.

Sedan kom elin och harry ut=) vi gick runt lite mera och ja köpte lite mer saker *vart en dyr dag* fast inget är till mig så får se de så!

När ja var där fick ja ett samtal som gjorde mig stressad men endå glad. Trodde dock inte ja skulle hinna hem.

När ja kom hem var R här. Helt underbart att få 1 timme med honom. behövde det efter igår och allt som varit.

Sedan vart de att ta tag i allt här hemma. Och nu på kvällen kom Emelie och hämtade mig så då for vi iväg och åt och surrade massor! Trevligt.

Fick även pussa på thea idag. Skulle pussa på noel också, men tårarna kom och sprängde under ögonlocket så ja fick låta bli=/ Men nu har ja fått träffa dem lite!

Nej nu tänker ja faktiskt göra mig klar för sängen. Blir en tidig morgon imorgon då ja ska tvätta, plugga och städa innan ja åker till skolan vid 13.30. Sedan far ja hem på kvällen och då blir de packning!

Livet är härligt. Men ibland dimper ja och då är de djupt tyvärr.


Kväll

Ja kvällen är åter här och jag har massor o göra känns de som.

Fick mig nå ryck förut och storstädade vardagsrummet, dammade, skurade soffan och massa sånt. Så nu skiner de där inne. Hoppas på att hitta orken och ta de andra rummen imorgon=) Men de visar sig.

Mår fortfarande inte helt bra. Började må riktigt illa nu på eftermiddagen, insåg i samma veva att jag inte ätit något. Men nnu är de fixat. godis pizza och dricka haha. Nyttig dag AB.

Får se vad vågen står på efter denna sjukdom. Jag som äntligen var nöjd;) Insett att enda som funkar för att behålla vikten är att äta regelbunden endå=)

Jag kan inte fatta vilken viktresa jag gjort! Tänk att för 1 år sedan måste jag varit o snuddat på 100 kilos gränsen. *ja jag var nog tom över=/* Men nu står ja där jag är idag. Visst jag har fortfarande kärlekshandtag lite här och där och är bra på att svälla. Men jag är nöjd med mig själv idag. Det är såhär jag vill se ut!

Skolan tar väldigt mycket tid just nu så lika bra att plugga vidare.=)

Bjuder på samma bild som förut den är så underbar!!


Tisdag

Ja tisdag idag.

Helgen gick fort. For upp på fredagen, på lördagen vaknade R med magsjuka=/ Jag måde skit hela dagen. magsjuka eller inte? Jag vet inte.  Så söndagen får vi hem o ja kände hur förkylningen kom krypandes=/ Och ja nu ligger ja däckad.

Denna vecka blir en lång vecka. förkyld o plugga nu i 2 dagar. sedan skola i 2 dagar och sedan skogen i 2 dagar=) Men härligt att de flyter på-

Någon som vill med på ikea imorgon?

Nej orkar inte skriva mer utan nu blir det bilder=)



thea äter maten=)



lillprinsen gillade också mammas mat!



Thea insåg att däcken var större än henne!



Lillprinsen i vagnen. inte helt pigg=/



klättra i snön är roligt!



gott med varm chocklad i solen=)



älskar denna bild!




morgon mys =)

Fredag=)

Ja inatt hade noel det tufft=/ Eller ja hostade massor och Snoret forsar. Men han sov bra endå=) Skönt! Thea soc också bra. Dock vaknade hon 3 ggr med växtvärk i båda benen och var jätte ledsen=/ Men hon somnade om hyffsat refter varenda gång=)

Imorse när ja väckte Thea frågade hon om hon fick vara hemma med mig och noel. Och då noel endå är dålig o ska vara hemma så varför inte=) Så nu håller vi på att tvättar för fullt=)

Denna mamma var inte så smart så ja fick akutboka en tvätttid imorse kl 6;) Haha Så bara slita upp 2 små för att få de gjort. för självklart sover de länge idag!

en nu är allt hängt och om 1.5 timme ska vi dit och hämta allt! det är dock de krångligast. Tur thea kan dra barnvagnen=)

Nej nu vill skruttan ha frukost. Lika bra att äta innan vi ska sätta igång med de sista!

Torsdag!

Ja gårdagen vart inte som tänkt haha=)

Åkte iväg med mamma på stan och kom sedan hem skulle städa och plugga men somnade i 3 timmar haha.  Sedan pratade ja i telefonen ett tag och åt mat. Vid 20 får ja peppning av en vän att skicka iväg ett sms. Och de gjorde ja. Fock panik efteråt men ja nu med facit hand var de värt de=)

Hastigt och lustigt drog jag iväg till skogen=) är så underbart. Både sällskapet och allt runtomkring. Konstigt nog känner ja mig hemma där uppe. Jag som aldrig gillat skogen.

Idag vart de massa skola där uppe. Plugga plugga plugga. Men de är sånt som måste göras. tycker de är väldigt skönt att vardagssaker inte blir ett hinder eller börda utan de är sånt som görs endå. Man behöver inte sitta i varandras famn 24 timmar även fast det är helt underbart.

PÅväg ner hit igen fick ja köra bil. Skulle köra 2 km, när ja kört det tycker han ja ska köra 1 mil till. Kör den milen och inser då att ja kommer få köra länge. Men efter 2 mil byter vi. ja ville inte ut på de stora vägarna med den bilen än.

Nej nu ska ja ta min kära älskade noel som är dunder förkyld=( Ska hinna packa också.

Underbara Onsdag=)

Ja nu är de mitt i veckan, eller ja mitt i vardagarna! Känns skönt att tiden går framåt. Men stressen växer dock väldigt fort! har väldigt mycket som ska göras på väldigt kort tid. Men de ska gå ja klarar allt=)

Idag blir de jobbgrejs, tvätta, städa, och plugga. Imorgon blir de plugga och barnen kommer och på freda blir de plugga samt åka iväg=) Åker upp till skogen som sagt med barnen.

Nästa vecka blir en sånhär skitvecka=/ Barnen har jag i veckan och på torsdagen far jag iväg på skolan. Kommer hem på freda. Då ska ja försöka fixa så ja kan åka till skogen och vara där tills på sönda=) man får se hur de går. Inser mer o mer att ja måste skaffa bil. Hur ska detta gå annars haha.

Är de kanske lika bra att sätta igång? Göra allt ja måste göra idag. Får återkomma senare=)

en bild från skogen=)


Tisdag!

Ja tisdagen är här.

Noel och Thea fick åka till thomas idag redan då noel var dålig och vi får se hur de blir med dagis och ja måste iväg imorgon.

Har inte så mycket att skriva saknaden är enorm! Både efter barnen och R. Men snart åker vi dit!

En bild från i lördags!


Måndag

Ja nu är de åter måndag. Veckorna verkligen rusar framåt! Kan man inte stoppa tiden lite?!

Helgen var underbar! Hade mysigt främmande på dagen på Lördagen och sedan på kvällen så kom tjejerna hit! Vi drack o hade trevligt för att sedan avsluta kvällen  på krogen för vissa av oss;) Jag kom hem oxh huvudet skrek musik.

Men helt klart en underbar dag och kväll och hoppas man får träffa tjejerna snart igen!

Igår tog vi de bara lugnt. Jag var inte den piggaste;) Men det gick bra endå=) Barnen strulade inatt som vanligt men ja fick de viktigaste inom skolan färdigt=)

Denna vecka är så fullbokad så det finns inte! Skola, skola skola,  barnen till thomas, skola skola skola, barnen kommer hem och vi far iväg till skogen över helgen=) Ska bli härligt att äntligen få komma upp igen!

Idag är de alla hjärtans dag. Dock ingen dag jag brukar fira så. Men på lörda ska ja lyxa till maten lite med hjärtat! Han är endå inte i stan idag=)

Nej nu måste ja skynda mig till bussen!

Underbar dag!

Ja idag ska de bli en underbar dag=) Min födelsedag och ingen kan förstöra den. Tänk 22 år gammal. ja jag börjar li gammal=)

Natten var hemsk men känner mej full med energi endå=) Sov 30 minuter var vaken 1 timme, sov 2 timmar var vaken 2 timmar och sov sedan 1 timme till. bra med sömn?

Inatt hade skrot feber. Vilket innebär att många som skulle komma idag har bokat av. Hon är dock pigg och feberfri idag. Barnen får endå åka till T ikväll för då ska ju ja o tjejerna röja=)

Thea ringde mommen o frågade om berit skulle följa med hit idag och ja de skulle hon tydligen haha så nu får ja dammsuga och skura golven ÄNNU mer noga! Haha.

Barnen är inne på theas rum o leker. Nyss hade thea kletat in hela noel med läppsyl;) Roligt att få bort

Fick ett underbart samtal imorse med skönsång=) Kunde inte blivit bättre!

Nej nu gäller de o få klart lägenheten och barnen. Mig själv skiter ja i. Ska få lite barnvakt av mor o far när de kommer och duscha;) hahaha Ibland har man tur=)

Ha en underbar dag ni alla=)

Oj dagen man vill glömma

Ja en sådan dag har de varit idag.

Började med att natten var hemsk. skulle lägga mig tidigt då vaknar de små. Thea somnar dock om. Vid 3 kommer hon in igen o då är de bara att följa med till hennes rum. Låg och låsades sova för att se vad hon skulle göra. Och de hon gjorde får de att gå kalla kårar på min kropp.

Hon klev upp började prata med någon och leka med någon. men självklart är de ingen där. Så nu är frågan Alice är de en låsaskompis eller något annat? "vaknade" efter ett tag och hon sa hejdå nu ska ja sova sedan la hon sig. Men nej somna skulle hon inte men de var ja förberedd på.

Så från 3 inatt var ja vaken. tror ja sov 1 timme framåt morgonen men är osäker

Sedan skulle vi till dagis. KAOUS ute, Ingenstans var de plogat. brukar ta 10-15 minuter med allt och idag tog de 1 timme! Ska aldrig mer klaga på traktorn som väcker noel. heldre det än som de var imorse!!

Men vi kom dit och ja och noel var hemma.

Fick besked från csn att de strulade på morgonen, dock löste det sig under dagen.

Sov med noel och drömde en sån jävla verklig dröm. Var helt säker på att jag upplevt den i verkligenhet. Men så var inte fallet.

När ja skulle gå till dagis gick min sko sönder och ja de var inte billiga!! Men ja de löste sig också så nu ska de skickas upp så ska de lösa det. Hoppas de har skorna kvar i samma storlek men de tror ja inte tyvärr.

nattningen strulade men de funkade endå! Underbara S kom med skor till mig också. Jag kan ju inte vara skolös imorgon ju!

Imorgon blir man gammal. Då får man ha fika gäster här hemma. Påkvällen kommer somsagt girlsen och hälsar på=)

Nej nu plugga natur innan barnen börjar vakna igen! Som varenda kväll....

2 dagar kvar

Ja nu är de 2 dagar kvar. Sedan fyller man år. Vet inte hur ja ska göra på dagen=/ Vet inte om ja har lust att ha massa främmande. Är inne i en perjod då jag helst bara är jag. Inte massa stoj och andra saker. Men vet att vissa inte skulla bli glada om de inte vart nå firade. Men hur ska ja hitta orken att baka och fixa tårtor?! Önskar man bara kunde vakna upp så fanns de tårtor i köket.

Ifjol avsa jag mig allt firande. Men vart endå firande. Dock våldgästning och tårtbakning av dem. Men ja jag vet inte hur ja ska göra.

Kvällen är iallafall planerad och klar. Krogen med girlsen=) Det ser ja fram emot.

Igår tog noel spruta och var på 1 års kontrollen=) 10800 gram och 79.5 cm lång. Dock är de många som tvivlar på hans längd. och ja det var längden bvc fick fram och de är svårt att få fram längder på de små barnen. Men ja det är de ja går efter iallafall. han var grinig igårkväll så fick påmint att de kan göra ont. han fick alvedon och sedan vart de bättre. Imorse var han snorig men pigg. Så lämnade han på dagis men vid 12 hade febern kommit. så ja gick och hämtade han igen=)

Nu ska ja bädda rent theas säng. eller ja slänga på allt nytvättat. Hände en olycka där inatt.

Noels 1års kalas i bilder

Har äntligen fått till kabeln till datorn så här kommer de bilder från noels 1års dag.


















Underbar plats!

Ja jag har hittat en underbar plats här på jorden. en plats där mina tankar får fara iväg fritt och jag får vara jag! Skrev en lång text när ja satt o kollade ut över allt jag såg. Men den håller ja för mig själv. alla tankar blir så klara och jag inser fort svaret på mina frågor.

Bilder från platsen som får mig att orka ta tag i allt igen!







Bilder från noels 1års kalas kommer imorgon=)

Måndag

Ja barnen är nu hos thomas. De åkte igår! Skönt med egentid men saknar de små nå så grymt=/

Igår gav ja mej ut på äventyr!! Lite lastbilsåkning. och vilken känsla. Sitter högt upp och allt. Höll på att krypa genom stolen varenda gång vi var i ett rödlyse och hade en bil framför oss. kändes som vi stod på dem! Haha men ja var lugn och inte åkrädd. hade en bra chaufför! Och oj vad mycket skratt de vart på bara nå timmar.

Natten gick bra sov som en prinsessa! trodde inte det. Men livet i en lastil är inte jag. kan inte kissa när man vill, inte duscha, inte göra något. borsta tänder och spotta ut haha. det syndes i snön vad ja hade för färg på tandkrämen iallafall;)

Nu på eftermiddagen har jag börjat ta tag i allt pluggande jag har. Vet inte hur ja ska få någon rätsida på de hela men de visar sig=) har 2 veckor på mig sedan är de skola igen.

Nej nu ska ja sova så ja är pigg och orkar morgondagen! Plugga hela dagen lång står på mitt schema.

Oj snart fyller jag år.. jag börjar bli gammal

packning, städning och myspys=)

ja så har dagen här hemma sett ut.

började med att leka massor med klossar, lego dockor och ja massor. Sedan vart det städning. torkade golven och dammsög så nu är de bara 1 rum kvar att fixa innan imorgon.

Sedan började packningen. Hatar att packa. Men tror ja fått med det mesta iallafall. Barnen åker ju som sagt till thomas imorgon=) Även min packning är påbörjad men går inte så bra. Men tror ja kommit ihåg de mesta iallafall. Ska ju packa lätt men endå få med mig allt.

Nu på eftermiddagen har barnen lekt med varandra haha. de har krypt runt på golvet och jagat varandra, ibland jagade noel thea och ibland tvärtom!  asgarvet var så underbart att höra från dem båda! Men ja tycker synd om grannarna lär som massa elefanter som sprang runt här hemma. haha=)

Middagen vart lax idag och barnen åt som hästar. eller ja thea åt massa potatis och lite lax. noel åt 3 potatisar och 1,5 laxfile sedan satt jag stopp. Finns verkligen inget stopp i honom! Så kul att se !

Bada har vi också gjort men ja förstår varenda gång varför jag försöker undvika det. haha Noel är GALEN i vattnet, ska vara överallt och ingenstans. Favoriten idag vart att ligga på rygg mot mig och sprattla med benen haha.

Nu vääntar ja in klockan så liten får sova. sedan blir de röja hallen innan skrot ska somna=) Sedan ja vad gör man då?!

Älskar mitt liv!

Pappa längtan

Ja det märks att thea är van att ha mig och thomas nära jämt. för sista dagarna på tiden jag har dem kommer pappa längtan riktigt mycket. Imorgon ska hon dit och noel. Idag har varit en jobbig dag för henne då pappalängtan tog över. Men hon ringde o pratade lite och förstod att han inte kunde ha henne idag då  han var tvungen att skruva bilen så de kan åka i den.

Det är synd att det går så lång tid mellan gångerna de är hos honom för barnens skull. Men det finns inte så mycket man kan göra. Han jobbar på det jobbet han gör och behöver lite fritid han också. Så det är 7-8 dagar mellan gångerna de är hos honom. Jag klagar dock inte alls;)

Nu är hon gladare och börjat räkna ner timmarna till imorgon! Haha=) Sötgumman! Det bästa är att ja vet att hon  längtar efter mig också ibland där hemma=)

men snart kommer hon komma in i detta mera tror jag. därför vill jag inte rucka för mycket på det heller.

Älskade dotter! Det är inte lätt men det går gumman! Mamma finns alltid här!

Dagis!

Ja kanske är dags att upptadera lite om dagis och hur de går för de små!

Thea:

Ja hon har alltid gillar dagis och varit pigg och allert! Älskar att leka och vara med kompisarna. Hon pratar dock ibland om att barnen på dagis är dumma, men enligt personalen är det fel! Så ja ja litar på det. Fick massa beröm häromdagen då en gammal fröken kom in dit. Hon berättade hur framåt thea hade blivit, hur hon blivit ännu mer självständig, glad och frammåt! Det är kul som mamma att höra! Hon är nu jätte lätt att få hem på dagarna också! slipper gå in eller något hon bara kommer ut när hon ser mig! Eller ja ja får gå till dörren.

Noel:

Oj här går de verkligen bra! När ja lämnar honom kan ja sätta ner han på golvet pussa honom och han kryper iväg och leker med barnen=) Eller med någon leksak. Lika när ja hämtar honom så är han så glad och posetiv! Han äter massor och sover bra. Fick  höra att han gärna sitter 40-50 minuter och äter frukost. Lunchen är han tröttare på.

Igår fick ja höra att de hört honom gråta för första gången och då över att han inte fick ta med bilen till sin avdelning. Idag så hade han lagt sig på mattan och gnällt och då hade de konstaterat att han nog är ledsen och vill sova=)

Thea är en jätte stolt storasyster som vill lämna Noel på dagis så hon är med och lämnar honom på morgonen=) Hon är så stolt varenda dag då vi går till hennes dagis sedan..

Jag är så glad att de funkar så bra just nu! Får se om de kommer nå bakslag men de får de bli då isåfall!

Torsdag

Ja idag har man tvättat. tvättat, plugga tvätta plugga och ja så har de gått runt. Sedan vart de att hämta småkottarna.
'
Inser hur mycket ork och energi jag har! Jag njuter till fullt av de små varenda minut jag har hemma med dem! Och jag är inte lika stressad eller känner att jag har något på axlarna som måste göras. När barnen är på dagis gör ja nämligen allt det som kan ta tid!

skola känns lätt igen, känns inte som en börda. Men de tror ja är för att ja nu får tid at tplugga. Och att de då är lugn och ro!

Detta år har verkligen inneburit en massa roliga saker! och nya saker! Jag har örjat utvecklas som människa och ser livet med helt andra ögon.

Sedan är vissa saker ett stort plus som ja inte hade tänkt mig från början <3

Undra vad man ska göra i helgen. Imorgon är de fredagsmys med barnen=) På lörda är frågan vad vi gör och på sönda kl 12 åker de till thomas så då hinner vi inte så mycket. Då ska däremot jag ut på äventyr=)

Har inget att skriva om då de inte hänt så mycket idag

Onsdag

Ja igår vart de inget skrivet alls. Hade främmande på förmiddagen och sedan for ja och linda på stan en snabbis. Är så mysigt med hennes mage! längtar efter att bebisen ska komma ut så man får snosa lite bebisdoft! Stilla mitt eget bebissug hahaha.

Thea har äntligen börjat ändra sitt humör!! Igår fick hon 1 utbrott. Det var för att filmen vart fel. Har dock börjat lägga ihop 1 och 1 och insett att det kommer  BARA när hon är trött. Men vi får se hur de utvecklas med det. Hon har även slutat kissa på sig igen! Hon fick nämligen en perjod då de kom massor dagligen. Nu är de länge sedan, Eller ja kom en igår men det var mitt fel. Hade ställt för dammsugaren och barnvagnen för dörren och hon hann inte hämta mig.

Nätterna är också bättre! Eller ja hon vaknade inatt. Men hon la sig för tidigt igårkväll. Så nu vet ja att de sambandet hör ihop. Dock var de svårt att neka henne då hon själv ville lägga sig.

Idag har ja pluggat massor. Känns skönt att få massor gjort utan att några små ska hjälpa till! Sedan for ja och simone och handlade. Så nu har ja ännu mer kompleterat.

Känner hur mycket ja uppskattar alla smågrejer. Sms och samtal från folk som ska handla och har plats för mig och frågar om jag ska med, samtal med spontan inbjudningar, samtal om hur ja mår, och bara en kram. Allt betyder så mycket just nu!

Ikväll blir de som vanligt, lek och bus samt middag innan barnen somnar. Lillprinsen är jätte trött på kvällarna så måste se till så han håller sig vaken=) Och hungrig är han också så han står som en hund och småäter medans jag lagar mat!

Jag är lycklig och glad! och om 10 dagar blir jag 1 år äldre! Oj vad jag hunnit mycket dessa 22 år! helt sjukt!

Jag har hittat hem igen! hem inom mig själv. INGET kan förstöra min känsla om vem jag är och vad jag vill nu!! Underbart.

Blir lite mer ikväll. Nu är de dock dags att dammsuga innan ja ska gå på dagis=)


gammal bild på min älskling=)

RSS 2.0