Blombud idag=)

Idag fick ja ett anonymt blombud. Men efter att ha läst kortet så förstod jag vem de var ifrån=)  Hel underbart!
pryder mitt köksbord så fint=) 12 röda stora rosor=)

Någon

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med.
Det handlar om att finna den man vill vakna upp med.
Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med.
Det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon men för någon är du hela världen.


Så tankvärd i mina ögon<3

dra igång igen

Ja det känns som de är hög tid att dra igång bloggen igen.
vi är fortfarande på semester. en semester som inte alls blivit som tänkt men underbar på flera sätt!
Barnen åkte på magsjuka förra veckan. så ja brände upp tågbiljetterna, kände inte för att sitta på ett tåg med 2 magsjuka barn i 17 timmar. Vi åker nu hem på måndag. Skönt att komma bort. men 5 dagar vart 17 hahaha.
Här uppe har vi gjort allt möjligt! Åkt skoter, fyrhjuling, varit ute och lekt. vi har varit på marknad och vi har varit inne och busat. Nu denna vecka kommer jag vara barnvakt hela veckan. Så jag står med 5 barn själv hela eftermiddagarna. eller ja från 13-2230. Men de går bbra=) barnen är snälla och leker bra allihopa=) men känns att det är tätt mellan dem, 05, 07, 07, 09 och 10 haha=)
Har tagit ett beslut angående skolan också. men återkommer när allt är fixat inför det!

Resan upp

Ja igår for vi upp till gällivare. Jag hade världens ångest innan vi for just då thea var inte på humör alls! Men efter många tankar fram och tillbaka *eller ja mest pga prislappen på tågbiljetten* Så for vi. Och glad är ja för det!

Stefan skjutsade ner oss till tåget=)


Vi for från stan 1552. en gubbe var jätte snäll och hjälpte mig på med vagnen och vi kunde ställa alla väskor mitt innanför så ja de underlättade massor=) På tåget var barnen jätte snälla och lugna. Noel flörtade med alla och thea tog de mest lugnt. När vi kom ner till gävla så kom en jätte snäll dam som hjälpte mig med vagnen, hon tog även ena väskan tills vi mötte johanna. Vi satt o surrade och köpte glass=) mysigt till max kan ja lova=)

Sedan vart de 30 minuter ute i kylan och vänta på tåget, kände  att ja ville passa på att få all frisk luft ja kunde få innan 13 timmar på ett tåg. När vi skulle på frågade ja en tjej som stod där om hon kunde hjälpa mig på med vagnen. och självklart! Så fick hjälp även där.

Kommer in i våran kupe vi ska sova i och inser att de sitter en kille i 30 års åldern kanske där inne. Han sitter o pluggar. NEJ tänkte jag hur ska ja kunna få barnen lugna.

men vi satt o myste och gosade och fikade massor. Barnen var helt otroliga. Straxs före 21 så började ja göra de iorning för sängen. Han frågade då om ja tänkte natta barn o ja sa ja. Han sa att han kunde gå till bistron i 1 timme och sätta sig så ja fick natta barnen ifred. Sagt o gjort. Noel sov på 2-3 minter och thea på 5 max 10. Sedan sov thea hela natten och noel vaknade 2 ggr pga av mig. Vi hade 3 sänger men thea ville ligga brevid mamma och ja kunde inte lämna noel så vi la oss alla 3 i samma säng.

På morgonen var de underbart myssigt. Men när de var 1 timme kvar vart noel toktrött. försökte hålla han vaken men 10 minuter innan vi skulle av så somnade han. Men de gick bra endå. Vi satt även och åt frukost tillsammans med han som vi delade kupe med=)

I Gällivare så fick vi hjälp att komma av tåget o hon frågade om hon skulle ta min väska, men ja drog den själv=) Ska lägga in bilderna jag tog så får ni se sedan=)

Bilresan från tåget hit var skön haha äntligen så behövde ja inte sitta på ett tåg.

MEN på onsda ska man ner igen, känns som att den resan inte kommer gå lika lätt. Men ja kommer klara det endå=) Har haft sån grym flyt hela resan=)

Idag far vi=)

Ja idag sätter vi oss på tåget upp till gällivare. Ska bli så otroligt skönt att komma bort från allt. Kunna släppa allt här nere för 1 vecka. Hinna ladda lite batterier innan man ska göra allt tuffa som kommer.

Hoppas på att få lite koll på tankar o känslor nu. Lite koll på vart ja står i livet och hur ja vill leva mitt liv. Men de kan bara tiden utvisa

Kommer ha med datorn upp så upptaderingar kommer komma dagligen med bilder och allt=)

Skogen, skogen, skogen

Ja just nu känns de som jag bara är i skogen.. Rymmer från allt och alla. Alla känslor, tankar funderingar och allt.

Har kommit på 2 saker. Jag måste göra något drastiskt i mitt liv. ta tag i det igen.. och jag ska flytta.. Ska börja söka en lägenhet i bredsand. Måste få börja om helt!

På fredag far jag och barnen på semester i 1 vecka. far upp till gällivare med tåg. Resan kommer ta 17 timmar så det blir ett äventyr. Men vad gör det? ja kommer klara det fin fint!

Man märker vilka som står en nära just nu.. De ser sanningen, de som inte står en nära, de ser inte sanningen...

Tisdag=)

Oj vad dagarna springer iväg=)

Lördagen vart inte som tänk. lite kaous och sånt men ja vi får se hur de blir.. Svek en nära vän.. Men de känns som vi rett ut lite.. Kändes bra att träffa henne igen!

Söndagen låg ja i sängen nästan hela dagen, sedan vart de en tur till Ljungaverk. Körde en bra bit sedan vart ja så trött så ja gav upp! Men skönt att känna att ja lyckas!! När vi for tillbaka så åkte vi och åt mat. mysigt värre! synd bara att tröttheten tog över. Kom upp till skogen igen och <3 somnade på 2 min och ja 1 timme senare.

Igår for ja hem igen. Denna gång tog ja storbilen. Kändes skönt endå att ja bestämde själv när ja ville åka hem. Och hem kom ja och bra gick de=) på kvällen åkte ja även o handlade! underbar frihetskänsla. JAG MÅSTE HA BIL!!

På kvällen kom tjejerna hit! satt o surrade om allt för länge. Fick ett underbart sms sedan på natten! tårarna sprutade nu på morgonen då ja läste det!!! Tack!!

Idag är ja barnvakt=) lillen kom vid 7 imorse och sover nu sött i sin vagn. Försöker få tag på en nu och se vad hon gör i eftermidda. Är snusa bebis sugen!!

Nej nu ska ja passa på att göra massa nytta! lika bra då han sover=) Vilde bus kan bli vild;)

RSS 2.0