Dagis!

Ja kanske är dags att upptadera lite om dagis och hur de går för de små!

Thea:

Ja hon har alltid gillar dagis och varit pigg och allert! Älskar att leka och vara med kompisarna. Hon pratar dock ibland om att barnen på dagis är dumma, men enligt personalen är det fel! Så ja ja litar på det. Fick massa beröm häromdagen då en gammal fröken kom in dit. Hon berättade hur framåt thea hade blivit, hur hon blivit ännu mer självständig, glad och frammåt! Det är kul som mamma att höra! Hon är nu jätte lätt att få hem på dagarna också! slipper gå in eller något hon bara kommer ut när hon ser mig! Eller ja ja får gå till dörren.

Noel:

Oj här går de verkligen bra! När ja lämnar honom kan ja sätta ner han på golvet pussa honom och han kryper iväg och leker med barnen=) Eller med någon leksak. Lika när ja hämtar honom så är han så glad och posetiv! Han äter massor och sover bra. Fick  höra att han gärna sitter 40-50 minuter och äter frukost. Lunchen är han tröttare på.

Igår fick ja höra att de hört honom gråta för första gången och då över att han inte fick ta med bilen till sin avdelning. Idag så hade han lagt sig på mattan och gnällt och då hade de konstaterat att han nog är ledsen och vill sova=)

Thea är en jätte stolt storasyster som vill lämna Noel på dagis så hon är med och lämnar honom på morgonen=) Hon är så stolt varenda dag då vi går till hennes dagis sedan..

Jag är så glad att de funkar så bra just nu! Får se om de kommer nå bakslag men de får de bli då isåfall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0