Måndag!

Måndag idag och allt ska bli en vardag=) Känns skönt.

Thea har börjat få riktiga utbrott. Och dagen började med ett sånt eter 30 minuter.  INGET dög och jag vet inte riktigt vad de var som gjorde så hon blev så. Men efter ett tag vart hon lugn och vi gick till dagis.

Barnen sov underbart inatt! Noel somnade senast 1830 igår och vaknade 530 imorse. thea somnade 1930 och ov till 630=) Jag kliver gärna upp 530 på morgonen bara barnen sover hela nätter tills dess!

Lämnade barnen på dagis gick super för båda. Är så glad att det går så bra för Noel. nu kan ja släppa att ringa nå mer=) Även thea går de super för!

Vart en tur till stan för mig. Lite smink, kläder och alkohol var tvungen att inhandlas. ska ju ut när jag fyller år. Ja jag och sprit går inte ihop men ja jag har hittat en sak som är gott.

Sedan plugg och städa och hämta älsklingarna=)

Nu har vi ätit och myst på. Snart kommer E och C samt S med C och ska fira lilleman=)

Mina tankar far fram och tillbaka. Men lycklig är de inte tvekan om att jag är! Känner mig hel!

ser ni den?

Vissa ser min header andra inte. ser du den?

Lycka

ja nu känner ja lycka! lycka för livet!

Godnatt!

Söndag=)

Ja denna helg börjar lida mot sitt slut=)

Igår firade vi lillprinsen som fyllde år. Tänk vad fort det gått! Trevligt folk, fina pressenter, en glad son. Kan de bli mycket bättre? Nej det tror jag inte=) Har massa bilder ja ska bjuda på sedan=) För denna blogg ska bli full med bilder=)

På kvällen stannade Elin och Harry kvar här och sov kvar. Elin gjorde någon grogg som var riktigt god. satt o drack den under kvällen. vid 23 vart det 1,2 3. 3 barn vakna samtidigt. men 2 somnade om fort och skruttan somnade om runt 1.

vi satt och surrade nå timmar till=) sedan vart de sängen även för oss. Noel sov riktigt bra inatt. det är så skönt! Jobbigt bara med hans hosta.

Idag har ja främmande någon timme till.  Sedan vet ja inte vad som händer. Allt ska förberedas inför imorgon. Nu börjar allvaret.

Noel ska då gå på dagis påriktigt. inskolningen är klar och allt. Thea ska också på dagis och vi ska in i en vardag och hitta en rutin som funkar för oss, mig och de små!

Känns som de kan ta ett tag men då får de göra det. Skola, barn, hushåll och allt ska pusslas ihop. jag ska även hinna vara jag någon gång också. tur jag har tid då barnen är hos thomas till det.

Nej nu ska ja försöka fixa lite innan klockan springer iväg=)

Ny start

Ja jag känner att jag vill börja om på nytt. Helt nytt. Utseendet ska det filas på men de är endå nytt!

Välkomna om ni vill fortsätta läsa om mitt "nya" liv. Mitt liv som ensamstående mamma till 2 underbara små. Min kamp i vardagen med skola, dagis, barn, mig, tankar och allt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0