Fredag=)

Ja inatt hade noel det tufft=/ Eller ja hostade massor och Snoret forsar. Men han sov bra endå=) Skönt! Thea soc också bra. Dock vaknade hon 3 ggr med växtvärk i båda benen och var jätte ledsen=/ Men hon somnade om hyffsat refter varenda gång=)

Imorse när ja väckte Thea frågade hon om hon fick vara hemma med mig och noel. Och då noel endå är dålig o ska vara hemma så varför inte=) Så nu håller vi på att tvättar för fullt=)

Denna mamma var inte så smart så ja fick akutboka en tvätttid imorse kl 6;) Haha Så bara slita upp 2 små för att få de gjort. för självklart sover de länge idag!

en nu är allt hängt och om 1.5 timme ska vi dit och hämta allt! det är dock de krångligast. Tur thea kan dra barnvagnen=)

Nej nu vill skruttan ha frukost. Lika bra att äta innan vi ska sätta igång med de sista!

Kommentarer
Postat av: Marie

När jag praktiserade på make up store så pratade vi lite om det här med färganalys o sånt, och det verkade som att chefen där var lite negativt till sånt eftersom att många snöar in sig på att "det här passar dom i och det här passar dom inte i". För egentligen passar man i alla färger eftersom det finns så olika nyanser av allt, DÄREMOT så kan man självklart ta reda på vilka nyanser man bäst använder ;)



Du kan om du vill testa hemma först, börja med att ta reda på om du drar åt det varma eller kalla hållet vilket man gör genom att jämföra färger på halsen (just för att ansiktet inte alltid har "rätt" färg, halsen vill man tona ner åt så därför bör man utgå från den färgen). Går färgen mer åt gult eller rosa? Enklast är om man har t ex 2 st foundations varav en har rosa underton och en gul. Gula toner är varma och det är oftast dom som får gyllene solbränna som har de, dom med rosa(eller neutralt) får mer den där klassiska "röda" solbrännan alternativt får ingen bränna alls ;P (typ jag, haha)



Kan man lista ut vilken man tillhör av dom två så brukar det underlätta mycket sedan :) Generellt är blått en kall färg, gult en varm färg och rött kan vara både och (rött med gult blir varmt och rött med blått blir kallt). Så är man rosa/neutral kan man tänka på att använda kalla färger så brukar själva färgvalet i sig inte betyda något :)



Blev långt inlägg nu, hoppas du förstod något.. haha! Men självklart kan jag även hjälpa till också om du skulle vilja det :)



Och ett sista tips, det går alltid att googla efter varma och kalla färger om man känner sig osäker :) Eller om man står och väljer mellan två färger så brukar man kunna se vilken som är kall/varm genom att hålla dom brevid varandra

2011-02-22 @ 10:18:26
URL: http://lifebymarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0