Onsdag

Ja de känns som dagarna kryper sig fram. men då får ja mer tid med de små!
Här hemma är de full rulle med skola, kalasdoningar och massa sånt. Men snart ser ja ljuset i tunneln! Snart är helgen över och barnkalaset förbi haha=)
Känner mig fortfarande främmande med detta med barnkalas just då hon är så liten o de som kommer i samma ålder. Hur gör man? Vad ska man tänka på? Många frågor men hoppas ja löser de haha. De viktigaste är fixat iallafall!
Ja sovrummsoperationerna går ju sådär haha. Min säng står där den ska, noels rum försöker ja fixa för fullt så de bara är att flytta in honom sedan, men är massa saker ja ska fixa undan som ja inte vet vart riktigt haha lär bli källaren som allt annat ja inte vet vart ja ska he!
Nu är massa ämnen i skolan färdigt! Matte A fick ja bekräftat i Måndags, Engelska A förra veckan och Natur B idag. Nu är de bara att plugga de sista i svenskan och skicka in så är även Svenska B färdigt!
Det är en sån grym känsla! JAG har snart fixat gymnasiet. Det är mycket folk inte trodde som ja fixat. Gymnasiet, körkort, 2 barn, stå själv med ekonomi och allt sånt!
Nej nu hämta barnen från dagis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0